Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken
Fotografie, Photoshop, Producten / 30 juni 2019

Nieuw logo en meer naar de kern

Verandering en verbetering is altijd nodig binnen een bedrijf. Na een jaar oriëntatie met diverse diensten die ik te bieden had heb ik besloten mij meer toe te leggen op fotografie. Maar ik ben Geri niet als het gewone fotografie zou worden. Nee de combinatie van mijn Photoshop vaardigheden en mijn decennia lange ervaring met fotografie gaat de kern vormen. Mijn fotoresultaten noem ik dan ook niet gewoon foto’s maar Photo Art. En ik denk dat je best van kunst mag spreken als je naar de hele workflow van mij kijkt en de arbeidsintensiviteit daarvan. Het creatieve deel begint al met het fotograferen van personen, dieren of objecten. Maar gaat verder wanneer ik daarop los ga in Photoshop. Beelden roepen bij mij emoties, stemming en gevoel op en dat wil ik versterken met de creatieve mogelijkheden van Photoshop.

Photo Art stijlen

In de basis maak ik schilderachtige portretten en foto’s, maar ik laat de klant ook de keuze om voor moderne kunst uitingen te kiezen. En we zouden geen mensen zijn als we onze fantasie niet af en toe de vrije loop laten. Hoe leuk kan het zijn om een fantasie om te zetten in beeld? Ik help je daar graag bij en combineer meerdere afbeeldingen tot één foto. En als laatste bied ik een mogelijkheid om van een foto een digitale tekening, aquarel, cartoon of schilderij te maken.

Afdrukken van top kwaliteit

Bijzondere foto’s horen op een bijzondere manier verwerkt te worden. Daarom maak ik gebruik van één van de beste fotolabs in Nederland, zij hebben ervaring met het werk van topfotografen. Fotoafdrukken en prints op divers materiaal maar ook canvassen of foto’s op dibond en plexiglas.

Extra promotie

Ik heb me aangemeld op de volgende websites om mijn werk extra te promoten:

Laat wat van je horen!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by