Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken
Fotografie, Photoshop / 11 november 2019

De eeuwige rocker

Muziek is al zijn hele leven een passie. Van gitarist werd hij drummer en van drummer weer gitarist. Hij wisselde van coverband naar eigen muziek en werd zelfs een imitatie Blues Brother. My brother. Afgelopen zomer trad hij weer op, spelend in het zoveelste bandje. Iets krommer dan vroeger en de gitaar hangt wat zwaarder om zijn schouder. Tijdens een solo nog even door de knieën, zijn neus raakt bijna de grond. Maar de muziek en het applaus zet hem weer overeind, daar leeft hij voor. Mijn broer, de eeuwige rocker. Hij beroert mij als toeschouwer gelijk een snaar die hij raakt.

 

Laat wat van je horen!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by