Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken
Producten, Promoties / 7 januari 2020

Concept Art bewerking voor jouw foto’s

Digidoka zet één of meerdere foto’s gratis van je om naar Photo Art. In dit artikel toon ik je hoe diverse foto’s eruit gaan zien wanneer ik deze omzet naar onze Concept Art bewerking. Heb je een mooie foto gemaakt met je fototoestel of je smartphone? Upload deze naar onze server en we gaan aan de slag. De bewerking wordt gratis uitgevoerd bij afname van een fotoafdruk. Onze afdrukprijzen gaan vanaf 2 euro exclusief verzendkosten, alle prijzen vindt je in onze prijslijst.

De Concept Art bewerking zorgt ervoor dat je foto eruit gaat zien als een modern schilderij waarbij de fotodetails veranderen in kwaststreken. Bekijk hieronder een paar voorbeelden en bepaal zelf of dit wellicht iets moois kan opleveren voor bij jou aan de muur. Concept Art kan op vele soorten foto’s worden toegepast, het resultaat verrast iedere keer weer.

Galgenven TilburgGalgenven Tilburg

 

Photo Art

Photo Art

Laat wat van je horen!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by