Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken
Producten / 28 januari 2020

Vooraankondiging Tilburgse Texturen

Tilburg staat bekend om zijn rauwheid en industriële karakter. Ik kwam op het idee om texturen samen te stellen van diverse plekken in de de stad. De texturen worden uit diverse lagen opgebouwd en kunnen je foto’s een Tilburgs karakter meegeven. Inmiddels heb ik al een aantal texturen gecreëerd van onder andere de Spoorzone en het Spoorpark. Het pakket wordt nog uitgebreid met de Korvel en wellicht nog een andere plek. Fotografen kunnen er creatief mee aan de slag en ik laat in een aantal tutorials zien hoe je dat in Photoshop kunnen doen.

Met een textuur kun je een foto wat extra’s geven. Je kunt het puur gebruik om de kleurtoon aan te passen, maar het is ook mogelijk om de structuur te vermengen met je foto. Een andere optie is om de achtergrond van een portret te vervangen door een textuur. Een gigantische variatie van vermenging is mogelijk om lekker creatief los te gaan op je foto’s. Als het pakket naar mijn mening volledig is bied ik het voor de verkoop aan. Uiteraard zoals je van Digidoka gewend bent voor een schappelijke prijs.

Hieronder al een paar voorbeelden voor het gebruik van de texturen.

T-TexturesT-Textures
T-TexturesT-Textures

Laat wat van je horen!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by