Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken
Informatief, Producten / 24 februari 2020

Ontdek de Art Card

Ik ben regelmatig op zoek naar vormen die fotografie leuk maken, die een ‘fun factor’ aan je foto koppelen. Zoals je wellicht hebt ontdekt op deze website is dat ik onder andere foto’s een Art bewerking meegeef. Op die manier wordt een ‘normale’ foto een klein kunstwerkje dat je voor decoratie in je woning kunt hangen. Om iedereen gratis kennis te laten maken met deze manier van foto bewerken heb ik de Art Card bedacht.

Wat is een Art Card?

Dat is een door mij bedachte digitale weergave van een bewerkte foto. Een soort van e-card. Maar ik vind dat de e-card wel een beetje achterhaald is, dus dit is iets wat meer van deze tijd is. Je Art Card krijgt een plekje in een galerie. Je persoonlijke kaart kun je delen via allerlei social media kanalen, mensen die je kaart bekijken kunnen ook nog een leuke reactie achterlaten.

Hoe krijg ik een Art Card?

Het is eigenlijk heel simpel. Via digidoka.nl kun je een foto die je zelf hebt gemaakt uploaden vanaf je computer, smartphone of tablet. Ik ga met je foto aan de slag naar eigen inzicht. Dus het is voor jou altijd een verassing hoe je foto er uit gaat zien. De bewerking kan enkele dagen of langer duren, maar je krijgt in ieder geval bericht wanneer je Art Card gereed is. En dan begint de lol van het delen en het wachten op reacties van je familie en vrienden.

Laat wat van je horen!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by