Ontvang een gratis Concept Art bewerking!
Iedere bezoeker van mijn website mag gratis één foto om laten zetten naar een Concept Art bewerking.
Ja dat wil ik!

We sturen je geen spam en bewaren je gegevens veilig.

Hola! Het is niet netjes om afbeeldingen te kopiëren zonder toestemming!

Blog

Studio Merkelbach Amsterdam

Fotostudio Merkelbach

In 1913 opende Jacob Merkelbach een fotostudio op een toplocatie aan het Leidseplein in Amsterdam. De klantenkring van Jacob bestond uit mensen ‘van goede komaf’ maar ze kwamen ook uit de wereld van theater, film en dans.

van Gogh Digidoka

Iedereen is een ‘van Gogh’

Neerlands beroemdste kunstenaar Vincent van Gogh zal waarschijnlijk in zijn graf omdraaien als hij van mijn nieuwste fotobewerking hoort. Het is best een uitdaging om zijn karakteristieke penseelstreken en felle kleuren te simuleren in een foto die jij of ik heb gemaakt.

Koudelka stijl in Photoshop

In deze eerste tutorial probeer ik de zwart/wit stijl van Magnum fotograaf Josef Koudelka na te bootsen. Hieronder het origineel en het resultaat.  

fotoadvertenties digidoka

Facebook advertenties die opvallen!

Het is algemeen bekend dat mensen meer visueel dan tekstueel zijn ingesteld. Wil je als bedrijf opvallen op Facebook en andere platforms dan werkt een afbeelding die in het oog springt het best.

Profielfoto Fun

Stand out of the crowd! Is een veel gebruikte term wanneer je iets afwijkends toont en daardoor meer aandacht krijgt. Mensen die graag voor die aandacht gaan zouden wat kunnen doen met hun social media profielfoto.

Digidoka/yori.nl

yory.nl helpt je bij stamboomonderzoek

Mensen praten veel over een bepaalde passie, maar stamboomonderzoek is voor mij nog een laag dieper dan dat. De behoefte te weten wie mijn voorouders zijn geweest, en in wat voor wereld zij leefden is voor mij diep geworteld.

Inkleuren foto's

Steeds meer waardering voor de kunst van het foto inkleuren

Vroeger werd het inkleuren van foto’s al gedaan, maar toen werd er met wat ecoline rechtstreeks op het papier geschilderd. Ik ben zelf in het bezit van een ingekleurde groepsfoto waarop mijn vader nog als jonge dienstplichtige op staat.

Halloween Digidoka

Wil jij een bijzondere Halloween profielfoto?

Wil je voorafgaand aan Halloween je online volgers een beetje schrik aanjagen? Dan heeft Digidoka een leuke Halloween bewerking voor je. We kunnen een horror clown of een vampier van je maken.

Tips voor dierenfotografie

Tips om je huisdier te fotograferen

Je huisdier op de foto zetten is niet zo simpel. Als je huisgenoot een leuke pose aanneemt of iets geks doet wil je snel je camera of smartphone pakken.

Geldersekade Breitner

Breitner Brighter

Ik ben een groot liefhebster van straatfotografie en heb tevens interesse in geschiedenis. Pas in 1961 kwam men er achter dat de schilder George Hendrik Breitner …