Images are copyrighted by their respective owner and you don’t have permission to download them.

Close
Over Mij
Digidoka Fotografie
Geri van den Boom

Gepassioneerd fotograaf en fotobewerker. Altijd op zoek naar creatieve vormen.

Cursus Schilderachtig Bewerken

Het Kaartenhuis

Gratis Art Card van je foto

Je kunt hier je foto uploaden, die ik vervolgens naar eigen inzicht bewerk tot een Art Card. Deze bijzondere kaart plaatsen we in het Kaartenhuis zodat jij deze op allerlei manieren online kunt delen met je vrienden en familie. Een unieke gratis service van Digidoka met een grote fun factor.

01.

Upload je foto

Upload een foto naar onze server via onderstaand formulier. Vul de nodige gegevens in en dan ben je klaar! Simpeler kan het niet.

02.

Art Card

De foto wordt door mij naar eigen inzicht bewerkt tot een Art Card. Het is mogelijk om een eigen opgegeven tekstregel eraan toe te voegen.

03.

Online delen

De Art Card kan door jou en anderen gedeeld worden met vrienden en familie via social media of email. Je kunt ervoor kiezen om rechtsonder je naam of bedrijfsnaam te plaatsen.

UPLOAD JE FOTO

Ik ga akkoord met publicatieIk wil graag op de hoogte blijven van nieuwe acties

van Gogh

Afdrukken van je Art Card

Indien je tevreden bent over het resultaat kun je eventueel een afdruk of wanddecoratie bij ons bestellen. Het is ook mogelijk om het high res. fotobestand aan te schaffen zodat je het voor allerlei doeleinden kunt gebruiken.

Delen of mailen

Wanneer je met de cursor over een Art Card gaat verschijnen de deel opties. Klik op het platform icoontje waarop jij de kaart wil delen. Veel plezier met onze Art Cards!

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...
Powered by