Ongeveer drie weken geleden werd ik via Instagram benaderd en kreeg een leuk aanbod. Ik zou een gratis armbandje krijgen als ik daar een foto van maak en het publiceer op Instagram. Natuurlijk een slimme marketing truc van Leo Mazzotti uit Zwitserland. Maar ik moet toegeven ze hebben leuke sieraden, dus twee weken na het aanbod rolde er twee armbandjes in mijn brievenbus.

Toen ik via Whatsapp het aanbod deelde binnen de familie had mijn nicht gelijk interesse in het leuke armbandje. ‘Je mag het hebben, maar dan moet je er wel mee op de foto’, opperde ik. Dat wou ze niet, maar haar dochter wilde wel het slachtoffer spelen zodat zij het begeerde sieraad in ontvangst kon nemen.

Ik woon ongeveer anderhalf uur rijden van mijn ouderlijk huis en had afgelopen weekend het plan opgevat om mijn 89 jarige moeder te bezoeken. Een tussenstop bij mijn nicht om de foto te produceren leek mij een goede planning. Maar helaas was zij met haar gezin naar een koele plek in het land getogen vanwege de hittegolf. Dus het lag voor de hand dat ik die dag maar één fotomodel tot mijn beschikking had. Mijn moeder!

Leo Mazzotti
Mijn moeder.

Ik moet zeggen dat het portret inclusief het armbandje om haar pols goed is gelukt. En na het delen op feestboek kreeg het vele likes en positieve reacties. Het leuke aan het hele verhaal is dat jij als lezer gewoon 10% korting kunt krijgen op de sieraden van Leo Mazzotti. Vul tijdens het bestellen mijn Instagram naam in als coupon code: digidoka_tilburg

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in om mijn activiteiten te volgen en de laatste nieuwtjes te ontvangen.
Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...