photowalk tilburg

Photowalk

Leer fotograferen op een leuke manier!

40 jaar ervaring

Geri is al 40 jaar professioneel en hobbymatig met fotografie bezig. Ze heeft gewerkt in fotozaken, een professioneel fotolaboratorium en is fotograaf en vaardig fotobewerker. Bij haar ben je in goede handen.

Wandelen en leren

Lekker op pad door Tilburg of in de Loonse en Drunense duinen, tegelijk krijg je foto opdrachten en praktische tips. Je kunt kiezen voor drie locaties waarbij de nadruk meer ligt op fotograferen dan wandelen. Maar de combinatie is ideaal!

Je kunt kiezen uit drie locaties

Tilburg Photowalk

Tilburg City

Een wandeling door Tilburg centrum en het Dwaalgebied. Daar komen we voldoende fotografisch interessante onderwerpen tegen. Met de opdrachten die ik je onderweg geef ga je anders kijken en meer leren over het gebruik van je camera. Onze stad wordt door sommige als ‘de lelijkste’ beschreven, maar je zult zien dat er voldoende moois valt te ontdekken. Al zijn het alleen maar de mensen…

Tilburg Photowalk

Spoorzone en Spoorpark

Twee bijzondere plekken langs het spoor in Tilburg. In de spoorzone werden vroeger treinen gerepareerd maar is nu een locatie met bijzondere gebouwen en een wisselende uitstraling. Het spoorpark is inmiddels een geliefde plek in Tilburg met in het midden een bijzondere uitkijktoren. Twee fantastische fotografie locaties.

Natuur Photowalk

Loonse en Drunense duinen

Een fantastisch mooi natuurgebied vlakbij Tilburg. In de Loonse en Drunense Duinen vind je bos, heide en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis.

Open Whatsapp
1
Wil je wat vragen?
Hoi,
Wil je informatie over mijn fotobewerkingen of fotografie? Vertel...