Foto retouche

Het retoucheren van foto's is de kunst van het digitaal wijzigen of verbeteren van een afbeelding om deze aantrekkelijker te maken of een bepaald effect te bereiken. Dit kan het verwijderen van afleidende objecten zijn, het egaliseren van de huidskleur, het verwisselen van achtergronden of het verbeteren van luchten in landschapsfoto's. Geavanceerde retoucheertechnieken kunnen worden gebruikt om de bronafbeelding om te zetten in iets compleet nieuws. Zijn je trouwfoto's verkeerd uitgevallen? Heb je een creatief ontwerp nodig voor een poster of website? Ben je een fotograaf en heb je hulp nodig bij het verbeteren van foto's van een recente fotoshoot? Of een beginnend model dat kwaliteitsfoto's nodig heeft voor uw portfolio? Neem contact op om je wensen te bespreken.

Before After Digidoka foto retoucheDigidoka foto retouche
Het verkeerde podium

Webshop fotobewerking

Als webshop houder ben je geen fotograaf maar wil je je artikelen zo snel als mogelijk online tonen. Van de foto's die jij maakt met een smartphone of camera kan ik flitsende fotopresentaties van maken. Een mooie foto van je artikel zal de verkoop bevorderen. Vrijstaand maken van afbeeldingen, vanaf 0,50 eurocent.

Prijzen

Prijzen voor foto retouche beginnen bij 7.50 euro. Het is geheel afhankelijk van wat je wensen zijn. Laat gerust je fantasie op de loop want er is heel veel mogelijk!